Over mij

Mijn naam is Mia Baar en samen met mijn man en zes kinderen wonen wij in het prachtige Drenthe. Ik geniet ervan om creatief bezig te zijn, te lezen of lekker op de bank te zitten kletsen met onze kinderen. Ik ben spontaan, vrolijk, vol liefde, professioneel en voel me gelukkig wanneer ik mensen kan dienen tijdens één van de meest bijzondere periodes in hun leven. 

De keuze om doula, begeleider en coach voor moeders te worden, was voor mij een hele logische. Als mensen mij vroegen wat ik later wilde worden als ik groot was, riep ik vol verlangen: ‘Moeder!’ Alles wat met moeders en baby’s te maken had vond ik geweldig. 

Bij al mijn zwangerschappen was ik elke keer weer onder de indruk van het grote wonder dat er een compleet mensje, binnen in mij werd gemaakt. Daar zie ik God in terug, hoe bijzonder en liefdevol is Hij. Ook weet ik dat het moederschap verschillende uitdagingen heeft gegeven waar ik Zijn hulp hard bij nodig had.

Mijn geloof is belangrijk voor mij, het zit verweven in mijn begeleiding en coaching. Als jullie dat prettig vinden op de voorgrond door Zijn hart voor het geboorteproces en het moederschap te laten zien of op de achtergrond door jullie in liefde te dienen.

 

Zo werk ik als begeleider en coach.

Tijdens mijn begeleiding als doula, heb ik de Hoofd, Hart en Handen methode ontwikkeld, hiermee kan ik goed in kaart brengen wat er voor jouw nodig is om in vertrouwen de zwangerschap, bevalling en het moederschap tegemoet te zien.

Mijn focus ligt op jou, maar tijdens een zwangerschapscursus of bevalling, ook op de partner en het medisch personeel zoals een verloskundige, kraamverzorgster of de medici in het ziekenhuis. Het is belangrijk voor een soepel verloop van de bevalling dat er een goede samenwerking is. Tenslotte hebben we allemaal hetzelfde doel voor ogen, een voorspoedige bevalling, een gezonde baby en goed begin van het moederschap.


Voor & na
jouw bevalling

Echt goeie hulp denkt verder.

Een kind krijgen is het mooiste dat je kan overkomen. Maar het zet wel je hele leven op zijn kop. Gelukkig is er hulp wanneer je het even niet alleen redt. Of op die onvergetelijke momenten die je graag voor eeuwig zou willen vastleggen.

Kinderdagverblijf
Op een gegeven moment gaat het gewone leven weer door. Soms kun je dan even niet zelf voor je kindje zorgen. Dit kinderdagverblijf ken ik zelf goed. Woon je in de buurt van Emmen, raad ik hem zeker aan.
Meer info volgt
Zwangerschapscursus
Zwanger zijn is een bijzondere periode. Soms wil je je extra goed voorbereiden. Deze cursus helpt jullie daarbij.
Meer info volgt
Lactatiekundige
Borstvoeding. De beste voeding voor jouw baby. Maar het lukt niet altijd direct. Juist dan komt de hulp van deze lactatiekundige als geroepen.
Meer info volgt
Newborn fotografie
Ze zijn zo lief en schattig als ze klein zijn. Leg die momenten vast! Deze fotografe maakt de mooiste foto’s van jullie kleintje.
Meer info volgt
Vorige
Volgende